Kaspersky Security Day Praha

Přednášející


Miroslav Kořen
Generální ředitel pro střední a východní Evropu, Kaspersky

Miroslav Kořen

Miroslav Kořen je generálním ředitelem společnosti Kaspersky pro region střední a východní Evropy. Ze své pozice odpovídá za vedení národních týmů ve 20 zemích. V minulosti působil jako country manager společnosti SUSE pro Českou republiku a Slovensko a jako sales specialist ve společnosti SAP. Zkušenosti má i ze společností Oracle a Capgemini. Svou profesní kariéru začínal jako programátor a projektový manažer pro implementaci dohledových systémů. Titul MBA se zaměřením na informační technologie získal na Business Institutu v Praze.

Michal Lukáš
Head of Presales & Certified Trainer, Eastern Europe, Kaspersky

Michal Lukáš

Michal Lukáš má více jak patnáct let zkušeností v oboru IT a bezpečnostních technologií a také byznysu společnosti Kaspersky Lab. Již čtvrtým rokem zastupuje Kaspersky Lab ve východní Evropě na pozici Head of Presales.

Pořadatel

Kaspersky

Kaspersky je mezinárodní společností zabývající se kybernetickou bezpečností, která byla založena v roce 1997. Své rozsáhlé odborné znalosti kybernetických hrozeb využívá Kaspersky při vytváření bezpečnostních řešení a služeb nové generace zaměřených na ochranu podniků, kritické infrastruktury, vládních organizací a uživatelů po celém světě. Portfolio společnosti zahrnuje špičkové zabezpečení koncových bodů a specializovaná bezpečnostní řešení a služby sloužící k ochraně proti sofistikovaným a neustále se vyvíjejícím digitálním hrozbám. Technologie Kaspersky chrání celosvětově více než 400 milionů uživatelů a 270 tisíc korporátních klientů. Více se dozvíte na www.kaspersky.cz.